Profesionální čištění vzduchotechniky a kuchyňských odtahů v restauracích a kuchyňských zařízeních
Proč čistit ?
Pravidelná údržba a čištění napomáhá udržovat výkonnost systému, zajišťuje hygienické podmínky a především zabraňuje rizikům vzniku a šíření požáru.
S množstvím usazenin prachu a tuků se postupně snižuje výkonnost systému a zároveň dochází ke zvyšování rizika zahoření a tím případného rozšíření požáru na celou budovou.
V případě kuchyňského provozu je toto riziko u zaneseného odtahu několikanásobně vyšší. Kombinace usazeného tuku a prachu má vysokou tendenci zahoření.
Jak často čistit ?
V závislosti na velikosti a zátěži provozu doporučujeme preventivně zkontrolovat odtahy alespoň dvakrát ročně a minimálně jednou za rok nechat provést odborné čištění.
Čištění
Čištění probíhá pomocí kombinace různých technologií v závislosti na stupni znečištění a podmínkách daného provozu.